Solidaritat i unió a l’edició 2020

Aquest any Bakering, empresa online que posa a l’abast dels consumidors un servei de venta a domicili de productes de les millors pastisseries i forns de pa, com a col.laborador de l’esdeveniment ofereix el seu servei de transport als establiments inscrits al concurs que es trobin ubicats a l’AMB i a rodalies i no puguin portar la coca el dia 05 de juny per a poder participar.

Caldrà posar-se en contacte amb el telèfon 932 50 39 84 un mínim de 72 horas abans de l’esdeveniment per poder coordinar la recollida de les coques.

També per garantir l’acompliment de la normativa de seguretat degut al Covid-19, tant la recepció de coques com la valoració de les mateixes per part del jurat es duran a terme seguint les messures recomanades per sanitat. Gràcies al nostre col.laborador CSTY a banda d’un somriure lluirem la satisfacció de col.laborar amb una altra bona causa, la de la investigació del COVID-19 en col.laboració amb el Hospital Universitario de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncología .

L’excedent de coques que no tasti el jurat serà enviat a diferents hospitals gràcies al nostre col.laborador HEALTH WARRIORS, per a que el col.lectiu sanitari faci més dolça la seva lluita.

També per garantir l’acompliment de la normativa de seguretat degut al Covid-19, tant la recepció de coques com la valoració de les mateixes per part del jurat es duran a terme seguint les messures recomanades per sanitat. Gràcies al nostre col.laborador CSTY a banda d’un somriure lluirem la satisfacció de col.laborar amb una altra bona causa, la de la investigació del COVID-19 en col.laboració amb el Hospital Universitario de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncología .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *