Sponsors

Fills de Moretó,  patrocinador principal

L’empresa farinera Fills de Moretó fou fundada el 1884 i les quatre generacions de la família Moretó han aconseguit fer créixer l’empresa i ampliar la seva gamma de producte mantenint la filosofia de màxima qualitat en la matèria prima utilitzada, amb processos de producció innovadors i vocació de servei als seus clients. Moretó ofereix una extensa gama de farines per cobrir les necessitats de tots seus clients. Entre les varietats que ofereixen destaquen les farines de força, semi-força, integrals, panificables, micronitzades, sègol, espelta… Si bé s’especialitzen en el sector professional, abastint de farina a forners i pastissers d’arreu del país, recentment han llançat una gamma per a consumidor final, per tal que qui ho desitgi pugui gaudir de la qualitat de la farina professional a casa.

Més informació: moreto.cat

Ken Foods, patrocinador Gold

Més de 60 anys operant al sector professional de Horeca, pastisseria, gelateria i industrial.  Ken Foods dona suport al día a día dels professionales d’avui i del demà, a través dels millro productes i l’assesoria dels nostres experts. Amb un objectiu clar: oferir matèries primeres, productes i serveis específics que responguin a les necesitats de cada client.

MYCHEF. 

 Mychef disposa d’equipaments per als professionals de la restauració, hostaleria i alimentació per tal d’oferir solucions innovadores que facilitin el dia a dia a la cuina i potenciïn la qualitat dels resultats. El seu compromís és produir forns i envasadores fiables, fàcils d’emprar, amb tecnologia útil i garantint un servei amb acompanyament continu.

A Mychef saben com n’és d’important per als professionals de la cuina que cada elecció sigui excel·lent. Perquè a la cuina tot són decisions i triar bé ho és tot.

DIR Informática Més informació: dir-informatica.com

Solucions informàtiques pera  forns de pa, pastisseries i industries afins.

Borges Professional  Més informació: borgesprofessional.com/

A Borges la dedicació per  identificar aliments extraordinaris i de qualitat inmillorable es la nostra màxima per aportar una experiencia de màxim nivell. Ofereixen al sector Bakery una amplia gamma d’ingredients i solucions per obrador com fruits secs, pastes i pralinés, olis diversos, entre d’altres.

Marta Pack  Més informació: martapack.com/ 

Fabricants de càpsules, safates i blondes pels sectors de pastisseria, confitería i fleca que sumen disseny a la practicitat de tot el seu catàleg.

Colaboradors:

CSTY  Més informació: csty.es

Gremi de flequers de la província de Barcelona  Més informació: gremipa.com

Es farina de Girona Més informació: flequersartesans.com

Gremi de flequers de Barcelona   Més informació: gremipabcn.com

Flequers Artesans de les comarques gironines  Més informació: www.flequersartesans.com/

Gremi de forners Terres de Lleida Més informació: fornerslleida.com

Media Espónsors:

Newspa Més informació: newspa.cat

Dulcypas Més informació: pasteleria.com/

Panorama Panadero Més informació: pandecalidad.com