Sponsors

Fills de Moretó,  patrocinador principal

L’empresa farinera Fills de Moretó fou fundada el 1884 i les quatre generacions de la família Moretó han aconseguit fer créixer l’empresa i ampliar la seva gamma de producte mantenint la filosofia de màxima qualitat en la matèria prima utilitzada, amb processos de producció innovadors i vocació de servei als seus clients. Moretó ofereix una extensa gama de farines per cobrir les necessitats de tots seus clients. Entre les varietats que ofereixen destaquen les farines de força, semi-força, integrals, panificables, micronitzades, sègol, espelta… Si bé s’especialitzen en el sector professional, abastint de farina a forners i pastissers d’arreu del país, recentment han llançat una gamma per a consumidor final, per tal que qui ho desitgi pugui gaudir de la qualitat de la farina professional a casa.

Més informació: moreto.cat

Patrocinador GOLD:

Debic Més informació: debic.com/es  Debic es una marca láctea professional per a xefs, mestres pastissersi altres professionales de foodservice. Un dels components principals de la gastronomia per excelencia son els lactis, ingredients esencials per l’èxit dels mestres pastissers i forners. 

Patrocinador SILVER:

Manipulados Pueyo Més informació: manipuladospueyo.com/ 

Fabricantes de cápsulas, bandejas y blondas par los sectores de pastelería, confitería y panadería que suman diseño a la practicidad de todo su catálogo.

Licores gastronómicos Degré by Ricart Degré: Es uno de los principales fabricantes de licores y alcoholes gastronómicos diseñados para ser utilizados como ingredientes en la pastelería, postres de restaurante, cocina salada, heladería, coctelería y restauración.

Colaboradors:

CSTY  Més informació: csty.es

Gremi de flequers de la província de Barcelona  Més informació: gremipa.com

Es farina de Girona Més informació: flequersartesans.com

Gremi de flequers de Barcelona   Més informació: gremipabcn.com

Flequers Artesans de les comarques gironines  Més informació: www.flequersartesans.com/

Gremi de forners Terres de Lleida Més informació: fornerslleida.com

Media Espónsors:

Newspa Més informació: newspa.cat

Dulcypas Més informació: pasteleria.com/