Ja tenim les millor coques de Sant Joan

Barcelona 21/05/2019

La primera edició del Concurs professional La Millor Coca de Sant Joan es va disputar ahir en una primera edició concorreguda per més de 50 forns i pastisseries de tot el país català.  Joaquim Jiménez, del forn  Noé d’Hostalric,  s’ha endut el premi a la millor coca tradicional de fruites; Oriol Carrió, de la pastisseria Carrió ha estat guardonat per la millor coca de crema i pinyons i Roger Canela, del forn Papanbread (Lleida)  ha estat premiat per la millor Coca de Sant Joan  creativa.

El presentador de TV Llucià Ferrer va conduïr l’acte de lliurament, que va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona), i que va congregar a més d’un centenar de  d’assistenst, la majoria forners i pastissers del país.

La recepció de les coques es va fer entre les  9h i les 10,30 h. i tot seguit, es va duur a terme la valoració de les coques presentades, a càrrec d’un jurat  format per:

Jaume Bertran, president del Gremi de Flequers de Barcelona
Andreu Llargués, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona
Sergi Vela, mestre pastisser
Daniel Jordà, mestre forner
Pep Aguilar, Fills de Moretó
Eduard Verdaguer, de Panàtics
Josep Sucarrats, director Revista Cuina
Clara Narvión, Timeout Barcelona  

La decisió no va ser gens fàcil ja que el nivell de la competició era molt alt. I després de 2 hores de deliberació el jurat va escollir les coqeus guanyadores.

Aquest concurs,  organitzat per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr y Sra Cake ha estat possible gràcies als nostres sponsors i col.laboradors, que han donat suport al certàmen en aquesta primera edició. Gràcies doncs a l’esponsorització principal de Fills de Moretó.

També a l’esponsorització de:

  • Sosa, líder del sector fabricant d’ingredients per la pastisseria, com les fruites confitades, i distribuïdor de marques líders com Valrhona (xocolata) i Corman (mantega).
  • Calidulce, que compta amb un extens catàleg de packaging per a pastisseries.
  • CSTY, empresa de vestuari laboral per a xefs, forners i pastissers, serà l’encarregada de vestir al jurat.
  • Salva, dissenyadors i fabricants de forns professionals d’alta qualitat per a pastissers i forners.

Ens veiem el proper any, ara toca gaudir molt d’aquest revetlla!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *