El presentador de TV i foodie Llucià Ferrer amb la Millor Coca de Sant Joan

El proper dia 21 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona tindrem molt bones noticies, sabrem quines son les 3 millors coques de Sant Joan i ens ho dirà en Llucià Ferrer a la ceromònia d’entrega dels premis.

Llucià Ferrer es un locutor de ràdio català que ha presentat els programes El matí i la mare que el va parir de Ràdio FlaixbacFreakandó matiner de RAC 105On vols anar a parar? de Catalunya Ràdio i Via lliure a RAC 1 l’estiu 2010. Actualment presenta el programa Els imperdibles a Onda Cero i El Vermut de RAC 105 a RAC105.

A la televisió també ha presentat i dirigit programes primer va ser Control central, de City TVVirus i el Quin País! i L’aprenent,[1]de Televisió de Catalunya, per la Xarxa de Televisions Locals, ha fet Podria ser pitjor. També presenta el programa de Barça TVQuina penya!.Actualment presenta el programa de TV3 Atrapam si pots

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *