Un jurat d’excepció pel concurs més màgic

Aquest any el concurs comptarà amb un expert jurat de l’àmbit de la pastisseria, la fleca i els mitjans sectorials que es deplaçarà a l’Antiga Fábrica Estrella Damm per valorar les més de 150 coques de les 5 categories obertes a concurs d’aquest any.

Professionals com l’Anna Bellsolà, l’Eric Otuño, el Jordi Bordas, el Jordi Farrés, la MªCruz Barón de l’escola Andreu Llargués, en Juan Carlos Roche de Fills de Moretó , en Patxi Larrea i el Juli Alvarez entre d’altres valoraran tant l’aspecte visual extern, com la cocció, la olor, esponjositat i mastegabilitat de la massa, el farciment, en cas que n’hi hagi, així com el sabor i textura.

Periodistes i divulgadors gastronómics com el Iker Moran de La Gulateca i 20 minutos, la Carme Maià de la revista Cuina, la Belén Parra de Gastronomistas , en Jaume Cots de Dulcypas i l’Anna Torrents del Què fem aportaran el seu expertise per trobar el millor candidat de cada categoria.

Molta sort a tots els participants i també al jurat perqué de ben segur que el nivell serà alt.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *