Sponsors

Fills de Moretó,  patrocinador principal

L’empresa farinera Fills de Moretó fou fundada el 1884 i les quatre generacions de la família Moretó han aconseguit fer créixer l’empresa i ampliar la seva gamma de producte mantenint la filosofia de màxima qualitat en la matèria prima utilitzada, amb processos de producció innovadors i vocació de servei als seus clients. Moretó ofereix una extensa gama de farines per cobrir les necessitats de tots seus clients. Entre les varietats que ofereixen destaquen les farines de força, semi-força, integrals, panificables, micronitzades, sègol, espelta… Si bé s’especialitzen en el sector professional, abastint de farina a forners i pastissers d’arreu del país, recentment han llançat una gamma per a consumidor final, per tal que qui ho desitgi pugui gaudir de la qualitat de la farina professional a casa.

Més informació: moreto.cat

Ken Foods, patrocinador Gold

Más de 60 años operando en el sector profesional de horeca, pastelería, heladería e industrial. Ken Foods apoya el día a día de los profesionales del hoy y del mañana, a través de los mejores productos y de la asesoría de nuestros expertos. Con un objetivo claro: ofrecer materias primas, productos y servicios específicos que responden a las necesidades de cada cliente.

Borges Professional  Més informació: borgesprofessional.com/

A Borges la dedicació per  identificar aliments extraordinaris i de qualitat inmillorable es la nostra màxima per aportar una experiencia de màxim nivell. Oferim al sector Bakery una amplia gamma d’ingredients i solucions per obrador com fruits secs, pastes i pralinés, olis diversos, entre d’altres.

Marta Pack  Més informació: martapack.com/ 

Fabricants de càpsules, safates i blondes pels sectors de pastisseria, confitería i fleca que sumen disseny a la practicitat de tot el seu catàleg.

Colaboradors:

CSTY  Més informació: csty.es

Gremi de flequers de la província de Barcelona  Més informació: gremipa.com

Es farina de Girona Més informació: flequersartesans.com

Gremi de flequers de Barcelona   Més informació: gremipabcn.com

Flequers Artesans de les comarques gironines  Més informació: www.flequersartesans.com/

Gremi de forners Terres de Lleida Més informació: fornerslleida.com

Media Espónsors:

Newspa Més informació: newspa.cat

Dulcypas Més informació: pasteleria.com/

Panorama Panadero Més informació: pandecalidad.com