KEN FOODS s’uneix per celebrar la tradició i innovació

Aquest any, estem encantats d’anunciar una col·laboració molt especial que eleva el nostre concurs a noves altures. Comptem amb el patrocini de KEN FOODS una empresa de renom amb més de 60 anys d’experiència en el sector professional d’horeca, pastisseria, gelateria i industrial. Aquesta empresa, coneguda pels seus productes làctics d’alta qualitat per a forners i pastissers, s’uneix a nosaltres per celebrar i premiar l’excel·lència en l’elaboració de la tradicional Coca de Sant Joan.

Aquest concurs no només celebra una de les tradicions més estimades de la nostra cultura, sinó que també impulsa els participants a innovar i sorprendre amb les seves creacions.

Comptarem també amb l’expertise de la Dina Alsina com a membre del jurat que otorgarà amb la seva valoració els premis a una de les categories del concurs. A banda del reconeixement especial dels guanyadors, tots els concursants s’enduran un producte làctic que elevarà les seves creacions a un nou nivell.

Convidem a tothom a unir-se a nosaltres en aquest viatge extraordinari. Seguim junts aquesta emocionant competició, donant suport als nostres talents professionals i celebrant la rica tradició de la Coca de Sant Joan.

Ens veiem al concurs!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *