MYCHEF: Innovació i Tecnologia al Concurs de la Millor Coca de Sant Joan

Aquest any, el Concurs de la Millor Coca de Sant Joan compta amb un patrocinador que encarna els valors de la innovació i la tecnologia a la perfecció: MYCHEF.

Aquesta empresa, que es dedica a la fabricació de forns intel·ligents d’última generació, dissenyats per transformar la cuina professional, s’ha guanyat una sòlida reputació en el sector gràcies als seus forns intel·ligents que combinen tecnologia avançada i facilitat d’ús.

MYCHEF s’enorgulleix de patrocinar aquest esdeveniment, donant suport als talentosos felquers/ers i pastissers/eres que esforcen per crear any rere any la millor coca de Sant Joan pels seus clients.

Per fer aquesta ocasió encara més especial, MYCHEF oferirà demos sense cost a tots els participants del concurs que s’inscriguin al següent enllaç:

https://info.mychefcooking.com/ca/demo_ibake

Els interessats podran provar les funcions innovadores i veure com aquests forns poden transformar els seus processos de cocció, portant-los a un nou nivell d’excel·lència culinària.

Uneix-te a nosaltres en la celebració de la creativitat i el talent al Concurs de la Millor Coca de Sant Joan, i descobreix com MYCHEF està redefinint el futur de la cuina professional!


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *